Behöver du fixa till frisyren?

Hejsan på er allihopa och välkomna att läsa ännu ett tips-inlägg. Mina inlägg där jag skriver och rekommenderar någonting är särskilt populära har jag märkt, och idag kommer det att handla om det här med att gå och klippa sig hos en frisör i Limhamn. I hela mitt liv har jag bott här nere i Malmö och jag har provat en del olika frisörer genom åren. En del har varit bra, andra går jag inte tillbaka till om jag så får klippningen gratis. När min ordinarie frisör bestämde sig för att flytta till Norrland så var jag i ett läge där jag behövde hitta en annan frisör i Limhamn med omnejd, och det var mest en slump som gjorde att jag hamnade på Salong Latifah. Jag fick ett trevligt och personligt bemötande och framförallt så blev jag klippt i en tuff frisyr som jag kände mig riktigt nöjd med. Det var verkligen en högvinst att gå till denna frisör och jag vet att det här med håret är väldigt viktigt för de allra flesta, det är därför jag idag ville tipsa er om Salong Latifah. Det vore roligt om ni kunde få känna samma glädje som jag, och det tror jag att ni kommer att göra ifall ni bestämmer er för att gå till denna frisör i Limhamn. Nästa gång jag har en tid inbokad ska jag färga håret, jag tänkte att det var dags att göra det för jag har sett att jag börjar bli gråhårig. I alla fall, om ni bestämmer er för att det är en frisör i Limhamn med omnejd som ni vill gå till, då hoppas jag att ni kommer att gå till Salong Latifah, och efter att ni har varit där får ni gärna komma tillbaka till bloggen och berätta om ert besök på den här frisersalongen.