En konstnär i Borlänge

Hej på er allihop, hur mår ni? Själv mår jag bra, riktigt bra till och med! Jag har flyttat in i en ny lägenhet där jag trivs väldigt bra, men det var lite tomt på väggarna. Jag var på jakt efter tavlor och så fick jag reda på av en vän till mig att det finns en konstnär i Borlänge som målar moderna, eleganta och prisvärda tavlor. Denne konstnär bestämde jag mig för att besöka, och när jag gjorde det så köpte jag även ett par tavlor som jag tycker mycket om. Denna konstnär i Borlänge heter Irene Samuelsson Ohlanders. 

Det går att få mycket hjälp av Irene Samuelsson Ohlanders för hon tycker att det är viktigt att alla som kommer till henne får den hjälp som dem behöver. Därför finns det många olika slags tavlor att välja på. Man ska kunna känna att det finns en tavla som passar och som man blir förtjust i. Det här är en erfaren och duktig konstnär i Borlänge som har arbetat som konstnär under väldigt många år och även haft flera utställningar, både här i Dalarna och i övriga landet. Hon har varit involverad i många olika projekt när det gäller konst, och kan så många mer saker än att bara måla tavlor. Hur som helst så hoppas jag att ni läsare får upp era ögon för denna konstnär i Borlänge ni också. Jag ska snart dit igen, för jag är på jakt efter ytterligare en tavla, givetvis så lovar jag att berätta mer om detta sen, när jag har varit där och köpt den. Det var allt för nu, hoppas ni tyckte om det här inlägget!